Pages

Wednesday, April 29, 2009

GROFUL Mircea Dinescu, vanator de portofele si functii, a fost impuscat de la sefia AGVPS-Dolj, unde se instalase ilegal

Poetul Mircea Dinescu, care şi-a stabilit de câţiva ani reşedinţa în portul de la Cetate n-a apucat nici măcar un anotimp întreg în fruntea vânătorilor şi pescarilor doljeni. o adunare extraordinară a membrilor AJVPS l-a detronat pe Dinescu, acuzat că s-a înscăunat preşedinte într-o filială în care nici măcar nu era membru.
La frâiele filiale a ajuns în urma adunării extraodinare de sâmbătă de la Hotel Europeca un nou consiliu de conducvere, în frunte cu Cornel Panait, noul preşedinte ales de participanţi. Printre cei prezenţi la votul dedcisiv s-a aflat şi liberalul Ion Groza, ex-subprefect de Dolj, convins că e nevoie de schimbare la vârful filalei vânatorilor şi pescarilor. “Sunt multe lucruri în neregulă, care trebuiesc îndreptate şi pentru asta ne trebuia un preşednte ales statutar. Domnul Dinescu nu ştiu cum ajunsese preşedinte, pentru că nici măcar nu e membru la noi la Dolj. El, din câte ştiu, e membrul unei asociaţii de vânătoare private din capitală pe nume Acvila”, a spus Groza. Noul preşedinte a precizat la rândul său că Dinescu, înainte de votul de sâmbătă, fusese deja contestat, inclusiv în instanţă, de mai mulţi vânători cu vechime din Dolj, tocmai pe motiv că s-ar fi paraşutat tam-nisam în fruntea filialei doljene. “Sâmbătă a avut loc o adunare extraordinară la care s-a ales o nouă conducere statutară. Independent de asta, mai mulţi dintre membrii vechi ai asociaţiei îl contestaseră în instanţă pe domnul Dinescu, tocmai pentru că nu era membru la noi, dar ajunsese prin minune preşedinte. A fost o măgărie ce s-a întâmplat la adunarea trecută, au fost uni care l-au băgat la înaintare, că are notorietate ca să impresioneze oamenii doar cu numele. A fost ca şi cum eu v-aş lua pe dumneavoastră să vă propun la preşedinţia Uniuni sciritorilor la Bucureşti, chiar dacă nu sunteţi membru”, a spus Panait.
Sorin NICOLAE
http://www.oltenasul.ro/
Nota mea: In 2006, vanatorul de portofele Dinescu a incercat sa preia de la Nastase conducerea intregii Asociatii Generale a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi (AGVPS). Pana la urma functia de presedinte de onoarea a castigat-o Mugur Isarescu.

No comments: